Century Investment Consulting 聯絡電話 : 2301 9800
  • 554人
    已閱讀

    [留學保險][Zurich] 智學保海外學習保險計劃

    來源:Century Investment Consulting      類別:留學保      發佈時間:2019-11-26

    這張圖片的 alt 屬性值為空,它的檔案名稱為 lOePlLydXM72H4mZnz2Hm7kh6TIOYKVJZ6Th2tYu6e5-JmZAi467FukvB20zw7k8xCiaOunn9mz9TQ0MzldZbZBf7A6WdjBopbce9X484LDDwTUR7RA_92ZkCDK1ExCUeJoCsV-O

    Zurich 智學保海外學習保險計劃

    升學保險? 唔係做簽証時買左啦咩?

    一講到升學保險, 好多人以為係國家規定要買既學生醫療保險, 而且一般都有指定提供者。

    例如澳洲政府要求的OSHC(Overseas Student Health Cover) 就由五家指定的保險承保。

    但除左呢啲最基本同必要既醫療保險外, 仲有專為海外升學而設既保險, 提供更完善既保障。不論係遊學團,交換生,短期海外課程,定係長時間留學,都會有不同的保障。

    出得國留學, 四維去玩就少不了, 其中有啲相對冒險既活動, 唔係份份保險都包。



    Zurich 既冒險活動保障, 為學生提供海陸空活動保障, 當中包括水肺潛水, 笨豬跳及跳傘等。

    咁就無論去到邊, 玩到邊都唔需要擔心啦!

    依家購買2年計劃, 仲有高逹每年15%之保費折扣!

    Zurich 智學保海外學習保險計劃為學生提供不同時長的保障, 最短由1天起, 最長至6個月或2年時間。適合報讀不同課程的學生, 作出靈活的安排。

    小朋友出國留學, 最貴既費用, 都非學費莫屬。

    做爸爸媽媽既, 最唔想就係因為自己既狀況而影響小朋友繼續升學。

    而Zurich 智學保海外學習保險計劃設有教育基金, 如受保人之父母因意外而導致死亡或永久完全傷殘, 此保障將支付教育基金, 以資助小朋友繼續其學業。

    這張圖片的 alt 屬性值為空,它的檔案名稱為 q9iHum_MXi6PEALaOK7kV9sF-0_w9xCXM2bmyqRD16oFahii9RbRvY7ER3WBsJP2zsCtd244yepefZQT07N31elTxB_QBhakLveCoig-p-5bcQj8WavPxTRPn9FHdfgVcTnguGbN